Borduurpen met dubbele punt
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-33%

Borduurpen met dubbele punt

De Borduurpen met dubbele punt is het ideale hulpmiddel voor uw diamond painting ! Dat is het! Deze pen heeft twee verschillende uiteinden van hoogwaardig plastic met een gewicht van niet meer dan 10 kg. Dat is het . Met de dunne punt kun je de diamanten één voor één grijpen, terwijl de brede punt meerdere diamanten tegelijk opzuigt voor sneller werk. Ergonomisch en licht veelzijdig het zal beginnende borduurwerkers verrukken.

€ 7,99

€ 7,99 Exclusief belasting

€ 11,99 -33%

Veiligheidsgaranties
Leveringsbeleid
Terugkeerbeleid
Omschrijving

Optimaliseer uw ervaring van diamond painting met de Borduurpen met dubbele punt ! Dat is het! Dankzij zijn ingenieuze en ergonomische ontwerp wordt dit slimme accessoire al snel een van je onmisbare gereedschappen.

Aan de ene kant maakt de dunne, kwalitatief hoogwaardige plastic punt het met een diameter van niet meer dan 50 mm eén voor één met optimale precisie. Op deze manier kunt u gemakkelijk de gebieden maken die nauwkeurig moeten worden bewerkt.

Aan de andere kant zuigt de brede holle punt meerdere diamanten tegelijk op om het werk op grote oppervlakken te versnellen. Je hoeft de diamanten niet meer één voor één terug te halen!

Deze veelzijdige pen is licht en gemakkelijk in de hand en past bij alle kleuren doeken en is geschikt voor zowel kleine als grote projecten. Zonder de stress van het verliezen of verpletteren van diamanten, zal dit slimme gereedschap wonderen doen! Maak je borduren makkelijker en laat je creativiteit los.

Beschrijving
Waarom voor ons kiezen?

Verwen uzelf met een premium kwaliteit diamond painting?

Onze hoogwaardige diamond paintings omvatten honderden modellen met weelderig gekleurde en rijk gedecoreerde motieven. Elk canvas van uitstekende kwaliteit is ontworpen met uitzonderlijke materialen: extra dik, slijtvast textiel, een lijmlaag aan de achterkant voor een gemakkelijke plaatsing, en genummerde decoratieve stukken van glanzende vierkante of ronde diamantjes.

Een creatieve en vermakelijke activiteit voor het hele gezin ?‍?‍?‍?

Deel quality time met het gezin dankzij het diamond painting. Deze leuke en ontspannende activiteit zal zowel jong als oud bekoren! Het principe is eenvoudig: plak de diamantjes een voor een op het voorbedrukte oppervlak om het prachtige motief te zien ontstaan. Stap voor stap werkt iedereen aan concentratie en creativiteit in een ontspannen sfeer.

Onverwachte therapeutische voordelen

Diamond painting is veel meer dan alleen een tijdverdrijf, het biedt tal van onverwachte voordelen. Het stimuleert het geheugen, verlicht stress en angst, maar bevordert ook concentratie en gemoedrust. Een echte kunst-therapie!

Een unieke wanddecoratie

Eenmaal voltooid, kan uw prachtige kunstwerk trots worden tentoongesteld als een origineel decoratief schilderij. Met of zonder lijstje brengt het een unieke en verfijnde toets aan uw interieur, terwijl het uw creatieve momenten vereeuwigt.

Een uitzonderlijk cadeau voor elke gelegenheid

Onze sets zijn het ideale cadeau voor allerlei gelegenheden: verjaardagen, Moeder-/Vaderdag, Kerstmis, geboorten... Laat een dierbare kennismaken met deze kalmerende creatieve kunst door een model te kiezen dat bij zijn/haar smaak past.

Word lid van de club van liefhebbers!

Fans van diamond painting, mis de kans niet om lid te worden van onze exclusieve club! Expertadviezen, tutorials, creatieve uitdagingen, u vindt er veel inspiratie om uw passie ten volle te beleven in een gemeenschap van liefhebbers.

Afmetingen voor alle niveaus

Onze canvassen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan formaten, van kleine beginners maten tot zeer grote XXL-stukken. Hoe groter het oppervlak, hoe indrukwekkender het uiteindelijke resultaat en de levensechte details. Aan u de keuze van de ideale afmeting op basis van uw behoeften en niveau!