Terugkeerbeleid

Bij diamondpainting-kits.nl willen we dat u volledig tevreden bent met uw aankopen. Daarom bieden we een flexibel retourbeleid om u een gerust en gerust winkelervaring te bieden.

Gratis retourzendingen binnen 30 dagen

Wij accepteren retouren voor welke reden dan ook binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling. U hoeft geen retourkosten te betalen. Neem gewoon contact met ons op en we zullen u door het vereenvoudigde proces leiden.

Volledige terugbetaling of ruil

Voor alle artikelen die binnen de gestelde termijn en in de oorspronkelijke staat worden geretourneerd, krijgt u een volledige terugbetaling, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten. U kunt uw artikel ook ruilen voor een ander product uit ons assortiment.

Kwaliteit gegarandeerd

In het geval van een kwaliteitsprobleem of een fabricagefout zullen wij onmiddellijk een terugbetaling of uitwisseling verrichten, zelfs na de periode van 30 dagen.

Klantenservice toegewijd

Ons ervaren klantenservice team staat tot uw beschikking voor alle vragen of vragen over retourzendingen. Wij verbinden ons ertoe uw aanvraag zorgvuldig en professioneel te behandelen. Bij diamondpainting-kits.nl zijn we trots op onze kwaliteitsproducten. Als u echter om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent, is ons retourbeleid er om u gerust te stellen en u een stressvrije winkelervaring te bieden.