Apen-marco aap- Vanaf 21,59 €
   • Apen-marco aap- Vanaf 21,59 €
   • Apen-marco aap- Vanaf 21,59 €
   • Apen-marco aap- Vanaf 21,59 €
   • Apen-marco aap- Vanaf 21,59 €
   • Apen-marco aap- Vanaf 21,59 €
   • Apen-marco aap- Vanaf 21,59 €

   Marco aap

   € 15,99
   5 1
   ,
   5/ 5
   Inclusief belasting
   Op voorraad

   Model: Marco aap
   Wijze van realisatie: Diamant borduurwerk
   Borduur type: Compleet (afbeelding 100% in diamant borduurwerk)
   Maten: vanaf 30x30cm omhoog 50x50cm
   diamant vorm : Vierkant of rond

   Diamant vorm :
   Canvas grootte :
   Hoeveelheid :

   Zet in op een PREMIUM kwaliteit borduurwerk : Onze diamant borduurwerk gemaakt van enkele honderden modellen met patronen kleurrijk en prachtig versierd. Elk canvas heeft een uitzonderlijke kwaliteit, uitgerust met een geweldige afdichting en een zelfklevende achtergrond waardoor het gemakkelijker is om op te zetten. Je kunt je canvas decoreren door de genummerde decoratieve stukken toe te voegen. (Vierkante of ronde diamanten.)
   Geniet van een PRAKTISCHE EN ONDERNEMENDE ACTIVITEIT VOOR DE HELE FAMILIE


   Veel plezier met uw gezin met behulp van de " Diamant borduurwerk ​Deze activiteit is bedoeld voor vermaken en ontspannen kinderen en tieners. Het principe is heel eenvoudig: plak de diamanten gewoon op het oppervlak van het canvas om het te versieren en het zichtbare patroon te accentueren. Door dit hechtingsproces werkt elke deelnemer aan zijn geest en concentratie terwijl hij zich ontspant tijdens de scheppingsperiode.


   Profiteer van een THERAPEUTISCHE CREATIE : deze kunst biedt veel voordelen. Het helpt het geheugen te stimuleren, stress te verminderen en kalmte en gemoedsrust te bevorderen.

   Creëer een prachtig DECORATIEF GEREEDSCHAP: de “Diamond Embroidery” is een origineel decoratief object dat, eenmaal klaar, kan worden omgevormd tot een prachtige muurschildering.

   Je kunt ervoor kiezen om het in te lijsten of zonder lijst aan je muur te hangen om een mooi decoratief hulpmiddel te maken.


   EEN KWALITEIT CANVAS als UNIEK EN ORIGINEEL CADEAU: Als u op zoek bent naar een cadeau voor uw dierbaren, raden we u het diamantborduurwerk aan. Het is perfect voor alle gelegenheden: verjaardagen, dag van ouders en grootouders, Kerstmis, Nieuwjaar, doop, enz.


   Wees een van de leden van de DIAMOND EMBROIDERY CLUB: Als je fan bent van deze activiteit, aarzel dan niet om actief lid te worden van de Diamond Embroidery club. Onze community verwelkomt je met open armen met nog meer leuke en leuke activiteiten.


   Diamond Embroidery-stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Kies de maat die bij je past voor een nog verrassender afwerking. Namelijk, hoe groter het formaat, hoe meer het effect scherp zal zijn en niet korrelig.

   FOTO'S VAN HET MARCO AAP DIAMANT BORDUURWERK

   Wat zit er in het pakket?

   Ronde diamant

   Ronde gekleurde kralen van hars, geeft glanzende 3D-effecten. De lijnen hoeven tijdens het leggen niet uitgelijnd te worden. Na de oplevering zullen er geen onregelmatigheden zijn. De lay-out is sneller omdat er potloden in de kit zitten.

   Vierkante diamant

   Vierkante stenen in gekleurd hars, voor een betere weergave in het licht. Vierkante steentjes vullen alle vrije ruimte heel goed. Nadat u klaar bent, kunt u de lijnen waterpas maken, het effect van de foto zal prachtig zijn.
   P1005001940269020D

   Data papier

   Diamant vorm?
   Rond & Vierkant (zie optie)
   Materiaal
   Hars van hoge kwaliteit
   Merknaam
   Diamond schilderij
   Aantal kleuren
   30-45
   Leeftijden
   6 jaar en ouder

   Specifieke referenties

   6 andere producten in dezelfde categorie: