Juridische vermeldingen

Uitgever

Deze website wordt uitgebracht door diamondpainting-kits.nl, een bedrijf dat gespecialiseerd is in kunst- en cultuurproducten zoals diamant borduurwerk, accessoires painting en andere handgemaakte creaties. diamondpainting-kits.nl is opgericht in 2019 en is een snel groeiend bedrijf, geleid door een team van gepassioneerde experts.

Coördinaten

E-mail: contact@diamondpainting-kits.nl Telefoon: 0031 40 65 13 512

Klantenservice

Ons team van experts luistert naar u en begeleidt u bij uw creatieve projecten. Neem van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur contact met ons op voor vragen of informatie.

Intellectuele eigendom

Alle inhoud, beeldmateriaal, logo's en merken op deze website zijn het exclusieve eigendom van het bedrijf diamondpainting-kits.nl. Elke reproductie of gebruik, zelfs gedeeltelijk, is ten strengste verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Persoonlijke gegevens

In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verbindt emboderie-diamant.art zich ertoe uw persoonsgegevens veilig en vertrouwelijk te verzamelen en te verwerken. Voor meer informatie, zie ons Privacybeleid.

Toepasselijke wet

Deze website is onderworpen aan de Franse wetgeving. In geval van geschil zijn alleen de Franse rechtbanken bevoegd.