Al onze verkopen zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden die gelden op al onze aankoopvoorwaarden. Bepaalde uitzonderingen zijn mogelijk dankzij een uitzonderlijke vrijstelling van onze kant

Late levering

Mocht uw bestelling te laat komen en u heeft deze niet op tijd ontvangen, dan staan wij tot uw beschikking. Hiervoor verbinden wij ons ertoe om ons onderzoek uit te voeren en de bestelling indien nodig na enkele controles snel opnieuw aan u te bezorgen.

Houd er rekening mee dat de wet ons een termijn van 4 tot 6 weken oplegt om een onderzoek te openen. Als je je bestelling 6 weken na verzending nog niet hebt ontvangen, neem dan direct contact met ons op. We zijn toegewijd om uw bestelling gratis opnieuw te verzenden. Houd er rekening mee dat er geen restitutie zal plaatsvinden.

Mocht het pakket weer verloren gaan, dan hebben we een oplossing. U krijgt een tegoed, wij sturen u een tegoed voor het bedrag van uw bestelling.

Als uw pakket niet zoek is of niet is geblokkeerd bij de douane, worden er kosten in rekening gebracht voor het opnieuw verzenden van uw pakket.

Bestelling retourneren

Als u merkt dat het product niet overeenkomt met uw bestelling, dat er een storing is, enz., Heeft u de mogelijkheid om uw bestelling binnen 1 week na de verzenddatum van uw bestelling aan ons te retourneren. Na deze periode kunnen wij uw producten niet meer ruilen. Alleen de garantie is altijd 6 tot 12 maanden geldig, afhankelijk van de producten die u heeft aangeschaft.

Verklaring bescherming persoonsgegevens

Het bedrijf embroidery-diamant.art heeft uw persoonlijke gegevens mogelijk alleen nodig voor privégebruik. Uw gegevens zijn altijd beschermd. We willen uw privacy echt respecteren en daarom leggen we in de volgende regels uit wat er van uw persoonlijke gegevens terechtkomt.

Houd er rekening mee dat u onze online winkel vrijelijk kunt bezoeken zonder persoonlijke informatie te verstrekken. Uw bezoek blijft volledig anoniem en we kunnen u niet identificeren. Als u zich wilt laten identificeren, moet u een persoonlijk klantenaccount aanmaken en ons uw contactgegevens verstrekken. Deze worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen voor uw bestellingen of om u mogelijk onze actuele aanbiedingen toe te sturen.

GARANTIE

De garantie die wij u bieden op onze producten is die van onze leveranciers.

Bij een klacht of als u gebruik wilt maken van uw garantie, dient u ons de volgende gegevens te verstrekken:

- gebreken in het gebruik van het product

- de aankoopdatum

- de locatie van het defecte product

Wij hebben het recht om u alle vragen te stellen die nodig zijn om uw probleem te beoordelen, en eventueel voor de vervanging of reparatie te zorgen. Houd er rekening mee dat u mogelijk wordt gevraagd om ons foto's van het defecte product te sturen om de garantieprocedure te starten.

Als het door u bestelde artikel niet meer kan worden geruild of als we niet in staat zijn om een effectieve reparatie uit te voeren, betalen we uw product terug of sturen we u een tegoedbon van dezelfde waarde.

Houd er rekening mee dat onze productaansprakelijkheid alleen betrekking heeft op storingen. Elke breuk valt dus niet onder de garantie.

1 / Gedekt door de conventionele garantie

Al onze producten zijn gegarandeerd tegen elke mogelijke storing als het probleem voortkomt uit het materiaal, de fabricage of het ontwerp.

Elke storing door de koper, slijtage of gebrek aan onderhoud wordt niet gedekt door de conventionele garantie.

2 / Gebruik de garantie

embroidery-diamant.art verbindt zich ertoe het defecte product te vervangen of te repareren door de fabrikant of door de technische dienst van het bedrijf. De arbeidskosten worden ook gedekt door de garantie. Houd er rekening mee dat deze reparatie of vervanging uw garantie niet verlengt.

3 / Beschadigd pakket

Als je pakket in slechte staat door je is ontvangen, nodigen we je uit om het niet van de vervoerder te accepteren. Het enige dat u hoeft te doen, is ons uw situatie per e-mail uitleggen, waarna wij ons onderzoek zullen uitvoeren. Uw pakket wordt dan naar u teruggestuurd. Als u uw beschadigde pakket accepteert, neemt u de verantwoordelijkheid voor de staat van de producten binnenin.

DE BEOORDELING
De prijzen in de catalogus zijn prijzen in euro's en exclusief BTW. Wij nodigen u uit om de bijkomende kosten te raadplegen die aan uw bestelling kunnen worden toegevoegd. (Bank, douane, btw * * niet-limitatieve lijst *). Dergelijke extra kosten zouden aan de klanten in rekening worden gebracht. De winkel behoudt zich het recht voor om zijn prijzen op elk moment te wijzigen. De prijs die op de dag van de bestelling in de catalogus verschijnt, is echter de enige die aan de koper wordt gefactureerd. De weergegeven prijzen zijn exclusief transportkosten.

1 / Algemene leveringsvoorwaarden

Na het vermelden van uw afleveradres, zullen wij alle producten die u vermeld heeft op uw definitieve bestelling naar u verzenden. Na betaling van uw bestelling wordt deze binnen twee werkdagen naar u verzonden. Uw pakket komt binnen 2 tot 45 dagen op de plaats van bestemming aan, afhankelijk van uw locatie. Internationale bestellingen worden ook verwerkt. Houd er rekening mee dat de levertijd van 2 tot 45 dagen begint wanneer uw bestelling wordt verzonden, en niet alleen wordt gevalideerd.

Houd er rekening mee dat wanneer uw pakket wordt voorbereid, het volledig onmogelijk is om het afleveradres te wijzigen. Bovendien kan dit laatste niet worden geannuleerd nadat het is verzonden. U moet uw herroepingstermijn bevestigen bij aflevering van het pakket. Stuur ons hiervoor een e-mail naar dit adres contact@broderie-diamant.art​In het geval dat u uw bestelling wilt annuleren voordat deze wordt verzonden, is dit mogelijk. Het enige dat u hoeft te doen, is contact met ons opnemen. Deze manipulatie is dan volledig gratis en brengt geen annuleringskosten met zich mee.

Houd er rekening mee dat ons bedrijf vereist dat u ons een geldig telefoonnummer geeft waarop u bereikbaar bent. Bij het ontbreken van een telefoonnummer zijn wij gerechtigd uw bestelling te annuleren. Uw telefoonnummer wordt uiteraard niet gebruikt voor prospectie en zal nooit worden doorgegeven aan wervingsbedrijven. Onze service kan contact met u opnemen om uw adres te verifiëren.

TERUGSTUURBELEID

Voordat u uw producten aan ons retourneert, moet u onze toestemming hebben ontvangen. Als u uw artikelen aan ons retourneert zonder ons hiervan op de hoogte te stellen, nemen wij deze retourzending niet voor onze rekening.

Na ontvangst van uw bestelling heeft u een week de tijd om te kiezen tussen reparatie, terugbetaling of tegoed. Wanneer deze periode is verstreken, treedt de conventionele garantie in werking. Als u verder wilt gaan met een retourzending, moet u per e-mail contact opnemen met onze technische dienst in de rubriek "Contact". embroidery-diamant.art geeft zichzelf het recht om u alle vragen te stellen die nodig zijn voor het retourneren van uw koopwaar.

Voordat u uw producten retourneert, moet u ervoor zorgen dat ze in hun originele staat worden geretourneerd. U bent volledig verantwoordelijk voor het retourneren van uw producten en u moet de kosten dragen. Om elk geschil te voorkomen, wordt er om een bewijs van uw verzending gevraagd.

Nadat je je retourzending hebt gevalideerd, stuurt onze technische dienst je een formulier dat je moet invullen en bij je retourpakket moet voegen. Retourzendingen worden gedaan in ons pand in Shenzhen, het adres waarvan u het product terug vindt. Vanaf de dag van verzending van je retourpakket wordt je garantie gebruikt.

Na ontvangst van uw retourpakket, zal onze technische dienst uw producten inspecteren om te zien of ze onder de conventionele garantie vallen. Voldoet uw product niet aan de gestelde voorwaarden, dan krijgt u daar direct bericht van. Je pakket wordt dan in de staat naar je teruggestuurd, na betaling van een bedrag van 15 € voor de verzendkosten.

Alle terugbetalingen bedragen maximaal 85 % als onderdeel van een aangifte en in de vorm van een creditnota. We trekken er 15 af % om de administratieve kosten en de herbevoorrading in ons pand te kunnen dragen.

Let op, het is belangrijk om de garantieverklaring op elk product niet te bekrassen. Indien dit niet meer zichtbaar is, kan de garantie niet in aanmerking worden genomen.

1 / Problemen met betrekking tot fabricage of levering

Als u merkt dat uw product fabricagefouten heeft, is het noodzakelijk om ons daar tijdens uw herroepingstermijn van op de hoogte te stellen. Na verificatie door onze technische dienst kunt u uw garantie uitoefenen.

2 / Product vertoont geen kwaliteitsgebreken

Als u uw product wilt retourneren, maar het heeft geen kwaliteitsgebrek, heeft u ook 7 dagen vanaf de datum van ontvangst. U kunt dan kiezen voor een tegoed of een terugbetaling. Dit geval doet zich voor wanneer het product niet aan de verwachtingen voldoet. Het product moet dan worden teruggestuurd in de originele verpakking, met bijbehorende accessoires.

3 / Mogelijke reparatie

Het kan voorkomen dat uw product niet meer werkt. U hoeft ons alleen per e-mail op de hoogte te stellen om door te gaan met het retourneren onder uw garantie. Hiervoor wordt € 15, - in rekening gebracht zodat uw artikelen vervolgens gerepareerd aan u kunnen worden geretourneerd.

BETALINGSMIDDELEN EN PRIJZEN

1 / Prijzen

Alle prijzen die in de online winkel worden weergegeven, zijn in euro's. embroidery-diamant.art geeft zichzelf het recht om zijn prijzen naar wens te wijzigen, zonder enige kennisgeving. Alle bestellingen worden dus ook in euro gefactureerd.

De getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

In het geval van een bestelling in het buitenland, kunnen bepaalde kosten worden toegevoegd aan de totale prijs van de bestelling. Dit komt met name door de bezorgkosten die afhankelijk zijn van het land van bestemming.

2 / Betalingsvoorwaarden

embroidery-diamant.art biedt u een eenmalige betaling: MET CB CARD.

Dit systeem is volledig veilig en stelt u in staat om met een gerust hart te betalen.

GROTE KRACHTEN

Het is belangrijk op te merken dat embroidery-diamant.art op geen enkele manier verantwoordelijk is voor vertragingen in de levering in geval van overmacht: slecht weer, natuurramp, overstroming, brand, ongeval, politieke problemen, enz.