Diamond Painting Harry Potter Legendaire trio klaar voor de strijd
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Diamond Painting Harry Potter Legendaire trio klaar voor de strijd

Eer de legendarische helden van de film saga culte met deze Diamond Painting De epische Harry Potter. Dat is het . Een een opvallend kunstwerk wie is dat vangen de onverschrokken trio - Harry, Ron en Hermione - stokken in handen, bereid om gevaren aan te gaan. Dat is het . In de voorgrond, de drie tovenaars ze dragen bepaalde woorden, in hun hogwarts jurken ikonisch. Elke een onvergetelijk detail is het zorgvuldig opnieuw gemaakt met een duizenden glinsterende diamanten - van iconische bril bij schietende bliksemmen van toverstokjes. DAT IS HET . DE'stormachtige achtergrond voeg een spannende sfeer, waardig van grote confrontaties van de saga culte. Meesterwerk trouwen hoogwaardige materialen en uitzonderlijk ontwerp voor een het is schitterend gemaakt. DAT IS HET . DE'een essentieel geschenk bij onvoorwaardelijke fans of kunstliefhebbers willen hun passie vast te houden.

€ 25,99

€ 25,99 Exclusief belasting

Veiligheidsgaranties
Leveringsbeleid
Terugkeerbeleid
Omschrijving

Herleef de hoogtepunten van de de legendarische Harry Potter saga met deze Diamond Painting uitzonderlijk. Dat is het . Een episch kunstwerk wie is dat onsterfelijke volmaakt onverschrokken trio bestaat uit: Harry, Ron en Hermione.

In de voorgrond, de drie heldhaftige tovenaars zijn met een opvallend realisme, stokken in handen, hun uitgesproken en hun vastberadenheid bij elke beproeving. Dat is het . Kleding van hun hogwarts jurken iconische, ze lijken klaar om te vechten de meeste grote gevaren.

Elke detail van de aanbidding is het zorgvuldig opnieuw gemaakt dankzij een ongelooflijke myriade glanzende diamanten - van ronde bril ik denk dat de eerste magische vonken geboren aan het eind van de stokken. De warme kleuren ze mengen zich in de donkere kleuren van de'stormachtige achtergrond voor een spannende sfeer, waardig van grote confrontaties het ritme van de saga.

Handgemaakt met een ongelooflijk vakmanschap, dit Diamond Painting premie allie hoogwaardige materialen voor een stevigheid bij elke beproeving, en uitzonderlijk ontwerp dankzij met een gewicht van niet meer dan 10 kg wie is dat laten het licht prachtig schijnen voor een het is schitterend gemaakt.

Bewaar deze legendarische helden in je binnenste met deze unieke munt. DAT IS HET . DE'een essentieel geschenk voor alle onvoorwaardelijke fans van de saga culte. Dat is het . Een uitzonderlijke film aanraking om toe te voegen aan de verzameling van kunstliefhebbers diamant schilderen !

Beschrijving
P4001144400301D
Werkwijze voor uitvoering
Diamond Painting
Aantal kleuren
24 tot 45 kleuren
Structuur
Zelfklevend canvas voor diamond painting
Vorm diamant
Ronde of vierkante (afhankelijk van het model)
Materie
Hoogwaardige hars
Waarom voor ons kiezen?

Verwen uzelf met een premium kwaliteit diamond painting?

Onze hoogwaardige diamond paintings omvatten honderden modellen met weelderig gekleurde en rijk gedecoreerde motieven. Elk canvas van uitstekende kwaliteit is ontworpen met uitzonderlijke materialen: extra dik, slijtvast textiel, een lijmlaag aan de achterkant voor een gemakkelijke plaatsing, en genummerde decoratieve stukken van glanzende vierkante of ronde diamantjes.

Een creatieve en vermakelijke activiteit voor het hele gezin ?‍?‍?‍?

Deel quality time met het gezin dankzij het diamond painting. Deze leuke en ontspannende activiteit zal zowel jong als oud bekoren! Het principe is eenvoudig: plak de diamantjes een voor een op het voorbedrukte oppervlak om het prachtige motief te zien ontstaan. Stap voor stap werkt iedereen aan concentratie en creativiteit in een ontspannen sfeer.

Onverwachte therapeutische voordelen

Diamond painting is veel meer dan alleen een tijdverdrijf, het biedt tal van onverwachte voordelen. Het stimuleert het geheugen, verlicht stress en angst, maar bevordert ook concentratie en gemoedrust. Een echte kunst-therapie!

Een unieke wanddecoratie

Eenmaal voltooid, kan uw prachtige kunstwerk trots worden tentoongesteld als een origineel decoratief schilderij. Met of zonder lijstje brengt het een unieke en verfijnde toets aan uw interieur, terwijl het uw creatieve momenten vereeuwigt.

Een uitzonderlijk cadeau voor elke gelegenheid

Onze sets zijn het ideale cadeau voor allerlei gelegenheden: verjaardagen, Moeder-/Vaderdag, Kerstmis, geboorten... Laat een dierbare kennismaken met deze kalmerende creatieve kunst door een model te kiezen dat bij zijn/haar smaak past.

Word lid van de club van liefhebbers!

Fans van diamond painting, mis de kans niet om lid te worden van onze exclusieve club! Expertadviezen, tutorials, creatieve uitdagingen, u vindt er veel inspiratie om uw passie ten volle te beleven in een gemeenschap van liefhebbers.

Afmetingen voor alle niveaus

Onze canvassen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan formaten, van kleine beginners maten tot zeer grote XXL-stukken. Hoe groter het oppervlak, hoe indrukwekkender het uiteindelijke resultaat en de levensechte details. Aan u de keuze van de ideale afmeting op basis van uw behoeften en niveau!

Diamond Painting Harry Potter video
Het pakket bevat

Deze set bevat alles wat je nodig hebt om een geweldig kunstwerk te maken:

  • Een kleefdoek gedrukt met het met diamanten bedekte diagram.
  • Strasszakjes met vierkante diamanten of rond in 24 tot 45 kleuren, geteld volgens DMC-referenties voor een perfecte match. Elke diamant heeft een maat 2.5 x 2.5 mm voor een accurate en elegante weergave.
  • Een praktische houder om uw diamanten te ordenen en uw werk te vergemakkelijken.
  • Een precisietool van keuze:
    • Een tang om de diamanten precies te vangen en te plaatsen.
    • Een pen Diamond Painting en haar was voor snellere toepassing.
  • 20% van de extra diamanten om je creatie te realiseren in alle rust.
  • Een toelichting in het frans met duidelijke en gedetailleerde stapsgewijze instructies.