Diamond Painting Harry Potter
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Diamond Painting Harry Potter

Bekijk de epische confrontatie van krachten van goed en kwaad met deze opvallend Diamond Painting Harry Potter. Dat is het . Een een betoverend kunstwerk wie is dat gevangen door haar indrukwekkend beeld van legendaire helden tegenover de krachten van de duisternis. Dat is het . In de hart, de onverschrokken trio - Harry, Ron en Hermione - ja voorkant, gerectificeerde stokken, voor de bedreigende beelden van vreeswekkende ontwikkelaars. Dat is het . Om hen heen, een een storm van symbolische beelden het samenbrengen van de symbolische figuren - de vreeswekkende dodeneters, de de verschrikkelijke Voldemort, maar ook de dappere leden van de Orde onder de dumbledore's liefhebbende schild. Dat is het . Een duizenden diamanten biedt een met een opvallende realisme, van bepaalde woorden bij magische bliksemschichten. Uitzonderlijk stuk met een goede afwerking voor een schitterend. DAT IS HET . DE'onvermijdelijk voor alle fans !

€ 25,99

€ 25,99 Exclusief belasting

Veiligheidsgaranties
Leveringsbeleid
Terugkeerbeleid
Omschrijving

Neem deel aan de laatste confrontatie tussen de krachten van goed en kwaad in de magische wereld van'Harry Potter met deze prachtig Diamond Painting. Dat is het . Een een betoverend kunstwerk wie is dat gevangen het oog door zijn mond indrukwekkende realisme en haar indrukwekkend beeld van legendaire helden bestrijden verschrikkelijke krachten van de duisternis.

In de hart van de scène, de onverschrokken trio bestaat uit:'Harry, van Ron en'Hermione gedaan voorkant, toverstokken, hun een vastberaden blik aan de lijnen bedreigende beelden van vreselijke ontkoppelers waarvan de geestenvormen lijken dansen in een donderstorm.

Om hen heen, een veel symbolische beelden het samenbrengen van de opmerkelijke cijfers van de een epische saga - de Gevreesde doodeters bij gekwelde gezichten, de'incarnatie van het hoogste kwaad, Voldemort, maar ook de dappere leden van de Orde van de Feniks onder de liefdevolle begeleider van Dumbledore. Dat is het . De magische bliksemschichten afhankelijken komen ritmeer dat is prachtig beeld.

Een duizenden briljante diamanten recreëren zorgvuldig elke details - van bepaalde woorden bij met een gewicht van niet meer dan 10 kg - voor een verwerkt met een realisme en een adembenemende schoonheid. Dat is het . De vereniging intense kleuren, van mystieke blauwe bij gloeiend rood, toe te voegen aan de'fresk afdruk.

Uitzonderlijk vakmanschap, dit mooie munt allie hoogwaardige materialen voor een sterkte ongeëvenaard en schoon afgewerkt het is de bedoeling dat de'schitterend van deze uniek werk.

Bekijk deze epische wereld en laat magie doen ga naar binnen! DE'een onontbeerlijk geschenk voor alle fans willen hun passie vieren. Een uniek stuk in het kader van de kunstliefhebbers diamant schilderen !

Beschrijving
P4001144400301D
Werkwijze voor uitvoering
Diamond Painting
Aantal kleuren
24 tot 45 kleuren
Structuur
Zelfklevend canvas voor diamond painting
Vorm diamant
Ronde of vierkante (afhankelijk van het model)
Materie
Hoogwaardige hars
Waarom voor ons kiezen?

Verwen uzelf met een premium kwaliteit diamond painting?

Onze hoogwaardige diamond paintings omvatten honderden modellen met weelderig gekleurde en rijk gedecoreerde motieven. Elk canvas van uitstekende kwaliteit is ontworpen met uitzonderlijke materialen: extra dik, slijtvast textiel, een lijmlaag aan de achterkant voor een gemakkelijke plaatsing, en genummerde decoratieve stukken van glanzende vierkante of ronde diamantjes.

Een creatieve en vermakelijke activiteit voor het hele gezin ?‍?‍?‍?

Deel quality time met het gezin dankzij het diamond painting. Deze leuke en ontspannende activiteit zal zowel jong als oud bekoren! Het principe is eenvoudig: plak de diamantjes een voor een op het voorbedrukte oppervlak om het prachtige motief te zien ontstaan. Stap voor stap werkt iedereen aan concentratie en creativiteit in een ontspannen sfeer.

Onverwachte therapeutische voordelen

Diamond painting is veel meer dan alleen een tijdverdrijf, het biedt tal van onverwachte voordelen. Het stimuleert het geheugen, verlicht stress en angst, maar bevordert ook concentratie en gemoedrust. Een echte kunst-therapie!

Een unieke wanddecoratie

Eenmaal voltooid, kan uw prachtige kunstwerk trots worden tentoongesteld als een origineel decoratief schilderij. Met of zonder lijstje brengt het een unieke en verfijnde toets aan uw interieur, terwijl het uw creatieve momenten vereeuwigt.

Een uitzonderlijk cadeau voor elke gelegenheid

Onze sets zijn het ideale cadeau voor allerlei gelegenheden: verjaardagen, Moeder-/Vaderdag, Kerstmis, geboorten... Laat een dierbare kennismaken met deze kalmerende creatieve kunst door een model te kiezen dat bij zijn/haar smaak past.

Word lid van de club van liefhebbers!

Fans van diamond painting, mis de kans niet om lid te worden van onze exclusieve club! Expertadviezen, tutorials, creatieve uitdagingen, u vindt er veel inspiratie om uw passie ten volle te beleven in een gemeenschap van liefhebbers.

Afmetingen voor alle niveaus

Onze canvassen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan formaten, van kleine beginners maten tot zeer grote XXL-stukken. Hoe groter het oppervlak, hoe indrukwekkender het uiteindelijke resultaat en de levensechte details. Aan u de keuze van de ideale afmeting op basis van uw behoeften en niveau!

Diamond Painting Harry Potter video
Het pakket bevat

Deze set bevat alles wat je nodig hebt om een geweldig kunstwerk te maken:

  • Een kleefdoek gedrukt met het met diamanten bedekte diagram.
  • Strasszakjes met vierkante diamanten of rond in 24 tot 45 kleuren, geteld volgens DMC-referenties voor een perfecte match. Elke diamant heeft een maat 2.5 x 2.5 mm voor een accurate en elegante weergave.
  • Een praktische houder om uw diamanten te ordenen en uw werk te vergemakkelijken.
  • Een precisietool van keuze:
    • Een tang om de diamanten precies te vangen en te plaatsen.
    • Een pen Diamond Painting en haar was voor snellere toepassing.
  • 20% van de extra diamanten om je creatie te realiseren in alle rust.
  • Een toelichting in het frans met duidelijke en gedetailleerde stapsgewijze instructies.