Diamond Painting Hogwarts De nacht - Harry Potter magie
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Diamond Painting Hogwarts De nacht - Harry Potter magie

Duik in de betoverende magie van het legendarische universum van'Harry Potter met deze prachtig Diamond Painting. Dat is het . Een een boeiend kunstwerk wie is dat onsterfelijke de het majestueuze kasteel van Hogwarts, gewassen door de mystiek licht van een sterrenrijke nacht. Dat is het . De symbolische torens en torens ze staan op, van duizend vlammen, terwijl in naar beneden, van de wagens rijden over het glinsterende water in een een magische sfeer. Dat is het . Elke architectonisch detail is het nauwkeurig overgenomen door een een myriade glanzende diamanten - van verlichte ramen bij bewegende reflectoren ik heb water nodig. Een diepe kleuren, van nachtblauw in de gloeiend goud, viert de magie van deze plaats van uitzondering. Hoogwaardig vakmanschap, voor een gemaakt van een adembenemende schoonheid. DAT IS HET . DE'onvermijdelijk voor de fans willen onsterfelijkheid hun passie in een gloeiend scherm.

€ 25,99

€ 25,99 Exclusief belasting

Veiligheidsgaranties
Leveringsbeleid
Terugkeerbeleid
Omschrijving

Laat je meeslepen door de magische golven van het legendarische universum van'Harry Potter dankzij deze prachtig Diamond Painting. Dat is het . Een uitzonderlijk kunstwerk wie is dat beroemde de het majestueuze kasteel van Hogwarts, verlicht door duizend lichten van een sterrennacht.

In de hart van dit betoverende werk, de beroemde heksenschool hij staat in al zijn glorie, zijn ontelbare rondlopen, torens en muur zebra's glinsterende ramen. Dat is het . Een volle maan was haar een majestueus gebouw van haar mystiek licht, die zich eindeloos weerspiegelen op de gloeiend water van de prachtig uitgestrekt meer. Dat is het . De een rijtuig, vergelijkbaar met vuurvliegjes dansen, lopen over het bewegende oppervlak in een atmosfeer van absolute verwondering.

Elke droomdetail van deze verhaaltje is het nauwkeurig afgebeeld door een duizenden briljante diamanten. Dat is het . De veranderende weerkaatsing van het water, de torens in majesteit onder het maanlicht, door de verspreide lichten meervoudige ramen, alles is goed verheven door een veel diepe kleuren - de blauwe intense nachten, de gloeiende gouden...

Gemaakt met ongelooflijke vakmanschap, dit Diamond Painting hoogwaardige allie waardevolle materialen voor een lange levensduur en prachtig ontwerp, verspreiden van prachtige lichtflitsen voor een gemaakt van een adembenemende schoonheid.

Laat de magie werken in je binnenste met deze een uniek stuk, waardig van de grootste musea. DAT IS HET . DE'een ideale schuur om te doen uitstralen van passie van onvoorwaardelijke fans. Dat is het . Een schitterende wonder in het kader van de kunst- en diamantliefhebbers !

Beschrijving
P4001144400301D
Werkwijze voor uitvoering
Diamond Painting
Aantal kleuren
24 tot 45 kleuren
Structuur
Zelfklevend canvas voor diamond painting
Vorm diamant
Ronde of vierkante (afhankelijk van het model)
Materie
Hoogwaardige hars
Waarom voor ons kiezen?

Verwen uzelf met een premium kwaliteit diamond painting?

Onze hoogwaardige diamond paintings omvatten honderden modellen met weelderig gekleurde en rijk gedecoreerde motieven. Elk canvas van uitstekende kwaliteit is ontworpen met uitzonderlijke materialen: extra dik, slijtvast textiel, een lijmlaag aan de achterkant voor een gemakkelijke plaatsing, en genummerde decoratieve stukken van glanzende vierkante of ronde diamantjes.

Een creatieve en vermakelijke activiteit voor het hele gezin ?‍?‍?‍?

Deel quality time met het gezin dankzij het diamond painting. Deze leuke en ontspannende activiteit zal zowel jong als oud bekoren! Het principe is eenvoudig: plak de diamantjes een voor een op het voorbedrukte oppervlak om het prachtige motief te zien ontstaan. Stap voor stap werkt iedereen aan concentratie en creativiteit in een ontspannen sfeer.

Onverwachte therapeutische voordelen

Diamond painting is veel meer dan alleen een tijdverdrijf, het biedt tal van onverwachte voordelen. Het stimuleert het geheugen, verlicht stress en angst, maar bevordert ook concentratie en gemoedrust. Een echte kunst-therapie!

Een unieke wanddecoratie

Eenmaal voltooid, kan uw prachtige kunstwerk trots worden tentoongesteld als een origineel decoratief schilderij. Met of zonder lijstje brengt het een unieke en verfijnde toets aan uw interieur, terwijl het uw creatieve momenten vereeuwigt.

Een uitzonderlijk cadeau voor elke gelegenheid

Onze sets zijn het ideale cadeau voor allerlei gelegenheden: verjaardagen, Moeder-/Vaderdag, Kerstmis, geboorten... Laat een dierbare kennismaken met deze kalmerende creatieve kunst door een model te kiezen dat bij zijn/haar smaak past.

Word lid van de club van liefhebbers!

Fans van diamond painting, mis de kans niet om lid te worden van onze exclusieve club! Expertadviezen, tutorials, creatieve uitdagingen, u vindt er veel inspiratie om uw passie ten volle te beleven in een gemeenschap van liefhebbers.

Afmetingen voor alle niveaus

Onze canvassen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan formaten, van kleine beginners maten tot zeer grote XXL-stukken. Hoe groter het oppervlak, hoe indrukwekkender het uiteindelijke resultaat en de levensechte details. Aan u de keuze van de ideale afmeting op basis van uw behoeften en niveau!

Diamond Painting Harry Potter video
Het pakket bevat

Deze set bevat alles wat je nodig hebt om een geweldig kunstwerk te maken:

  • Een kleefdoek gedrukt met het met diamanten bedekte diagram.
  • Strasszakjes met vierkante diamanten of rond in 24 tot 45 kleuren, geteld volgens DMC-referenties voor een perfecte match. Elke diamant heeft een maat 2.5 x 2.5 mm voor een accurate en elegante weergave.
  • Een praktische houder om uw diamanten te ordenen en uw werk te vergemakkelijken.
  • Een precisietool van keuze:
    • Een tang om de diamanten precies te vangen en te plaatsen.
    • Een pen Diamond Painting en haar was voor snellere toepassing.
  • 20% van de extra diamanten om je creatie te realiseren in alle rust.
  • Een toelichting in het frans met duidelijke en gedetailleerde stapsgewijze instructies.