Disney diamond painting

Diamond Painting Disney-collectie: Duik in de Magie

Ontdek onze betoverende collectie Disney diamant borduurkits, ontworpen voor liefhebbers van de Disney-wereld die hun creativiteit willen verkennen. Onze Disney diamond painting-kits stellen u in staat om prachtige glinsterende schilderijen te maken met uw favoriete personages en momenten uit Disney-animatiefilms.

Waarom onze Disney Diamond Borduurkits kiezen

  • Vang de Magie van Disney in uw Huis : Met onze Disney diamant borduurwerken, brengt u de magie van Disney naar uw huis. Creëer unieke kunstwerken geïnspireerd op uw favoriete Disney-personages en verander uw ruimte in een .
  • Een Ontspannend Creatief Project : Diamond painting is een ontspannende artistieke activiteit waarmee u kunt ontspannen. Duik in het maken van deze glinsterende borduurwerken en laat de stress verdwijnen door je te concentreren op elke plaatsing van diamanten.
  • Gepersonaliseerde Kunstwerken : Onze Disney diamant borduurkits stellen u in staat om unieke en gepersonaliseerde kunstwerken te creëren. Of het nu is om je interieur te decoreren of om een origineel cadeau te geven, deze borduurwerken zullen worden gewaardeerd om hun schoonheid en uniciteit.
  • Plezier voor Alle Leeftijden : Of u nu een ervaren hobbyliefhebber bent of een nieuwsgierige beginner, onze Disney diamond painting-kits zijn geschikt voor alle niveaus. Deel een creatief moment met het gezin of geniet van een moment van rust alleen.

Ontdek onze Diamond Borduurwerk Blog

Voor nog meer inspiratie en advies over diamond painting, bezoek onze blog gewijd aan Diamond Painting. Daar vindt u tutorials, tips, creatieve ideeën en nog veel meer om u te begeleiden in uw passie voor Disney diamond painting. Word lid van onze gemeenschap en deel uw liefde voor deze schitterende kunst!

-50%

Diamond Painting De Sneeuwkoningin


Diamantenborduurwerk een tovenaar die een sprookjesbeeld van De Sneeuwkoningin met Elsa, Anna, Olaf en de kleine sneeuwpoppen. Dat is het . Deze winter Disney sfeer is sublimatie door de traditionele techniek van de Diamond Painting compleet en de met een gewicht van niet meer dan 10 kg glinsterend.
€ 7,99
€ 15,99
-50%

Diamond Painting Duo Anna En Elsa - Disney-sisters


Diamantenborduurwerk schitterende foto van het iconische duo zusters Anna en Elsa. Dat is het . Deze twee heldinnen van de Sneeuwkoningin worden verfraaid door de traditionele techniek van de Diamond Painting compleet en de met een gewicht van niet meer dan 10 kg met glinsterende reflecties.
€ 7,99
€ 15,99
-50%

Anna en Elsa herfst zussen verbonden door magie

Diamantenborduurwerk een tovenaar die de zusters vertegenwoordigt Anna en Elsa in een magisch herfstlandschap. Deze twee heldinnen van de Sneeuwkoningin worden verfraaid door de traditionele techniek van de Diamond Painting compleet en de met een gewicht van niet meer dan 10 kg glanzend.
€ 7,99
€ 15,99
-50%

Frozen Diamond Borduurpakket - Disney Wintermagie

Kits Diamond Painting een sprookje die de koninklijke familie van Arendelle vertegenwoordigt met Elsa, Anna, Olaf, Sven en Kristoff. Dat is het . Deze betoverende scène uit de film De Sneeuwkoningin wordt verfijnd door de traditionele techniek van de Diamond Painting compleet en de diamanten te plakken glinsterend.
€ 7,99
€ 15,99
-48%

Diamond Painting Mickey en Minnie Moon

Diamant schilderen een sprookjesbeeld van Mickey en Minnie elkaar omhelsend, gesneden op een gigantische gloeiende maan. Dit magische moment van het beroemde duo Disney wordt vergroot door de traditionele techniek van de diamond painting compleet en de met een gewicht van niet meer dan 10 kg met de nagels.
€ 12,99
€ 24,99
-50%

Diamond Painting Tic en Tac Eekhoorns Disney - Glas-in-lood oprechte vriendschap

Vier de onverwoestbare vriendschap tussen de twee beroemde grappige eekhoorns Chip en Dale met deze prachtige diamond painting glas-in-lood met levendige kleuren. Het duo van ondeugende kleine dieren, mascottes van Disney, toont een stralende glimlach en lijkt klaar voor allerlei kattenkwaad, in een warme en decoratieve sfeer. Een volledig kunstwerk te realiseren dankzij de oude techniek van diamond painting en de kleurrijke zelfklevende diamanten met kristallen reflecties.
In het hart van de compositie houden de twee roodharige vrienden met hun ondeugende uitdrukking en ronde wangen elkaar liefdevol vast, met een brede medeplichtige glimlach. Je kunt hun pluizige staarten en hun karakteristieke speelse gelaatsuitdrukkingen raden. Rondom hen, een landelijk decor met geometrische en florale motieven die de natuur vieren, met groen gebladerte, kleurrijke bessen en een delicate eekhoornfries.
€ 4,99
€ 9,99
-50%

Diamond Painting Mickey Tovenaar Fantasie - Glaskunst Disney Magisch Feeëriek

Dompel jezelf onder in de magie van de beroemde film Fantasia met dit prachtige diamond painting glas-in-lood dat Mickey Mouse in zijn iconische rol als tovenaarsleerling presenteert! De ondeugende kleine muis trekt zijn felrode outfit en zijn sterrenhoed aan voor een kleurrijk avontuur, omringd door fantasievolle motieven, mysterieuze wezens en sprookjesachtige decors. Een werk om te diamanten in een middeleeuwse stijl dankzij de eeuwenoude techniek van volledige diamond painting en de kleurrijke zelfklevende diamanten.
In het hart van dit fantastische schouwspel, waardig aan de mooiste kerkramen, draagt Mickey een brede grijns vol ondeugd, terwijl hij zijn toverstaf zwaait in een uitbarsting van vonken en blauwe bloemen. Rondom hem lijken mysterieuze vormen tot leven te komen, ketels borrelen en een mysterieus wezen met een slurf lijkt zelfs hem vanuit de schaduw te observeren!
€ 4,99
€ 9,99
-50%

Diamond Painting Mickey & Vrienden Feest - Glas in Lood Disney Vrolijke Viering

Vereeuwig de iconische Mickey Mouse omringd door zijn trouwe metgezellen in deze scène vol Disney fantasie! Dit prachtige diamond painting glas-in-lood onthult het beroemde trio bestaande uit Mickey, Goofy en Donald die vrolijk spelen tussen de *kleurrijke patronen* en de schitterende bloemen. Een kunstwerk om te be-diamanteren in een decoratieve stijl dankzij de oude techniek van de volledige diamond painting en de kleurrijke zelfklevende diamanten met glinsterende reflecties.
In het midden van de festiviteiten, draagt Mickey zijn legendarische stralende glimlach, gekleed in zijn iconische rode broek en gele schoenen. Rondom hem lijken zijn vrolijke kompanen Goofy en Donald vastbesloten om te feesten in een opgewonden sfeer. Al deze vrolijke figuren bewegen zich temidden van een decor vol met kaleidoscopische patronen en kleurrijke bloemen die doen denken aan de mooiste middeleeuwse glas-in-loodramen.
€ 4,99
€ 9,99
-47%

Diamond Painting Marie Poesje Disney - Glas-in-lood Parijs Feeërieke Kat

Trakteer uzelf op een concentratie van tederheid en elegantie in de pure Disney-geest met deze charmante diamond painting glas-in-lood met in de hoofdrol Marie, de beroemde witte kat van de Aristokatten. De kostbare poes heeft een schattig gezicht met grote stralende ogen, omringd door een delicate en magische Parijse wereld vol schitterende kleuren. Een kunstwerk om te bezaaien met diamanten in een decoratieve glas-in-loodstijl dankzij de eeuwenoude techniek van de complete diamond painting en de meerkleurige zelfklevende diamanten.
In het hart van de compositie glimlacht Marie met haar onschuldige gezichtje, de roze wangen en de pluizige oren opgezet met nieuwsgierigheid. Om haar heen, een dromerige en poëtische wereld met bloemmotieven waardig aan een kathedraalrozet, met vlinders, een gestileerde Eiffeltoren en haar onafscheidelijke vriend muis. De te plakken diamanten maken het mogelijk om elk detail met schitterende reflecties te verfraaien.
€ 7,99
€ 14,99
-47%

Diamond Painting Donald en Neefjes - Gebrandschilderd Glas Disney Schalks Uitgelaten

Herbeleef de dolle fratsen van Donald Duck en zijn ondeugende neefjes met dit prachtige diamond painting in een levendige glas-in-loodstijl. De sympathieke eend van Walt Disney toont zijn beroemde fronsende blik terwijl hij probeert zijn drie kleine kameraden onder controle te houden. Een scène vol ondeugd en goed humeur in een landelijke omgeving, gecreëerd met de eeuwenoude techniek van volledige diamond painting en kleurrijke zelfklevende diamanten.
In het hart van deze kleurrijke illustratie probeert Donald zo goed en zo kwaad als het gaat zijn drie ondeugende neefjes Riri, Fifi en Loulou in bedwang te houden, die alle kanten op bewegen met hun schalkse uitdrukkingen. De blauwe kleding en rode stropdassen van deze vrolijke stam benadrukken hun onverbrekelijke band. Om hen heen, een landelijke en landelijke sfeer met een houten huisje, een zwerm vogels en een sproeiing van schitterende sterren.
€ 7,99
€ 14,99
-50%

Diamond Painting Raiponce Prinses - Disney heldin Vitrail Floral

Bewaar de zachte en moedige Rapunzel, Disney-icoon, in deze sublieme diamond painting glazen raam van heldere kleuren. De jonge prinses met haar eindeloze gouden haar, met een charmante, ondeugende glimlach, omringd door decor magische en bloem met fanciese motieven. Een voltooide werk met behulp van de oude techniek diamond painting en de met een gewicht van niet meer dan 10 kg veelkleurig met gloeiende reflecties.
In het hart van de scène verwelkomt Raphael ons met zijn kijk blij en haar lange gouden blonde haar in een majestueuze krans. Ze bloeien overal sierbloemen, vlinders, arabesken en een vrolijke jongen groene hagedis in een warme, landelijke sfeer. In de achtergrond is de een mysterieuze omwenteling waar de prinses ooit woonde, omringd door een idyllisch landschap.
€ 4,99
€ 9,99